• Theo van Dam
  • THEO VAN DAM FOTOGRAFIE
  • THEO VAN DAM FOTOGRAFIE
  • THEO VAN DAM FOTOGRAFIE

Uitslag vierde Culemborgs Open Bridgekampioenschap

CULEMBORG Op zondag 20 januari werd voor de 4e keer het Culemborgs Open Bridge Kampioenschap (COBK) gehouden. De deelnemers kwamen uit verschillende delen van het land, maar voornamelijk uit Culemborg en directe omgeving. De vrijwilligers waren druk bezig geweest en de koffie met lekkers erbij stond voor iedereen klaar.

Nadat om 13 uur Nico Mocking namens de twee organiserende clubs BV Alert en BCC het toernooi hadden geopend, kon de strijd aanvaard worden. Er werd met bijna 60 paren gespeeld in vier lijnen. De prijsuitreiking werd op deskundige wijze gedaan door wethouder Monica Wichgers.

Het paar dat "over all" het beste had gepresteerd, was Ditty den Hertog en Lucy van Mourik met 64,5%. Een samengesteld paar van de beide clubs. Daarnaast waren er voor iedere lijn vijf prijzen beschikbaar.

Na afloop konden de deelnemers onder het genot van een drankje en tijdens het stampotbuffet hun ervaringenuitwisselen. Op 19 januari 2020 vind het vijfde COBK plaats.

De eerste per lijn: A: Joop Quick en Jan Stellingwerff 64,3%; B: Ditty den Hertog en Lucy van Mourik met 64,5%; C: Elvire de Bruin en Koos van Winden 59,5%; D: Ralph Brusse en Deirde van Megesen 61,7%

Zie voor de volledige uitslag:

https://www.nbbclubsites.nl/club/2068/uitslagen