• Theo van Dam
  • Theo van Dam
  • Theo van Dam

Knap herstel Focus'07 in beker tegen Musketiers

CULEMBORG Focus'07 heeft zich knap hersteld van de ruime bekernederlaag van vorige week tegen CJVV (6-1). De Culemborgers wonnen thuis met 3-0 van Musketiers en strijden zaterdag met Cobu Boys om een laatste, maar zeer kleine kans op groepswinst.

Focus'07 verloor dus vorige week van CJVV en die ploeg wist in de tweede bekerwedstrijd met 4-1 te winnen van Cobu Boys, de aanstaande tegenstander van de ploeg van trainer Charly Olf.

Tegen Musketiers had Focus'07 weinig moeite om de zege te pakken. De tegenstander uit Elst ging vorige week nog met liefst 7-1 onderuit tegen Cobu Boys. Zo'n grote score wist Focus'07 er niet van te maken tegen Musketiers, maar met een overtuigende 3-0 overwinning blijft Focus'07 in de bekerrace. De doelpunten waren van  Thomas van Vark (13'), Dyan Baumgarter (18') en Joris van Santen (82').

Al zal het zeer lastig voor de ploeg worden om door te gaan in de beker. Enkel de groepswinnaar bekert verder. Omdat koploper CJVV al zes punten heeft en Focus'07 'pas' drie, moeten de Culemborgers zaterdag niet enkel (ruim) winnen, maar moet CJVV ook verliezen van hekkensluiter Musketiers.

Zaterdag speelt Focus'07 de laatste bekerwedstrijd dus in Amersfoort tegen Cobu Boys. De aftrap is om 14.30 uur.