• Ab Donker

Vriendenschaar weet niet te stunten tegen koploper

CULEMBORG CVV Vriendenschaar heeft zaterdag met 0-2 verloren van koploper VV Jonathan uit Zeist. De Culemborgers wisten een uur lang goed partij te bieden voordat de bezoekers het verzet braken.

In de eerste helft van de wedstrijd waren de teams aan elkaar gewaagd. Vriendenschaar was niet de mindere van de koploper en er waren kansen over en weer. Ondanks deze kansen vond het voetbal vooral op het middenveld plaats. Ook hier waren de teams in de eerste helft gelijkopgaand. Bij het rustsignaal stond het nog steeds 0-0.

In het tweede gedeelte van de wedstrijd wist Jonathan langzaam maar zeker de thuisploeg terug te dringen en in de 60ste minuut resulteerde dit in de 0-1. Vijf minuten later maakte Jonathan ook de 0-2 en zo leek het nog een flinke score te gaan worden. Vriendenschaar herpakte zich echter en de rest van de wedstrijd bleef het goed partij bieden waardoor het bij 0-2 bleef.

Volgende week speelt Vriendenschaar thuis een bekerwedstrijd tegen Huizen, de week daarop spelen de Culemborgers voor de reguliere competitie thuis tegen Houten.