• foto Rias Immink

    foto Rias Immink
  • Theo van Dam
  • Theo van Dam
  • Theo van Dam

Weer blijft Focus'07 met lege handen

CULEMBORG Focus'07 heeft geen beste start van het nieuwe seizoen. De Culemborgers verloren in speelronde één al met 4-0 van HSSC'61 en in speelronde twee ging Focus'07 opnieuw onderuit: Hercules was in Culemborg met 2-0 te sterk.

De competitiestart is ook geen lekker begin voor trainer Charly Olf, die eind vorig seizoen Raymond Graanoogst verving als oefenmeester bij de club uit de derde klasse. Focus'07 werd uitgeschakeld in de beker, maar won daar toch nog wel één van de drie partijen.

In de competitie is de start niet veel beter. Focus'07 verloor dus vorige week al vrij kansloos in Hei- en Boeicop van HSSC'61 en in de tweede speelronde ging Olf met zijn ploeg op eigen veld onderuit tegen Hercules. Opnieuw werd er niet gescoord, waardoor Focus'07 na twee speelrondes onderaan staat met nul punten en een doelsaldo van nul voor en zes tegen.

Trainer Olf gaf al aan dat zijn ploeg vooral hard moet blijven werken om de boel snel op de rails te krijgen. ,,We moeten als team keihard blijven knokken en gaan voor goede resultaten", zei Olf vorige week na de eerste competitiewedstrijd. En wat is dan het doel voor dit seizoen? ,,In ieder geval proberen te handhaven."