• Theo van Dam - Culemborg
  • Theo van Dam - Culemborg
  • Theo van Dam - Culemborg

Voetbalacademie van start bij Focus '07

CULEMBORG Zondagochtend ging bij Focus '07 de voetbalacademie van start en de opkomst was boven verwachting van de organisatoren. Men had op 20 deelnemers gerekend. Het werden 35 deelnemers in de leeftijd 8 tot 15 jaar.

De Voetbalacademie is een samenwerking tussen Focus '07 en All Sports Academy. All Sports Academy geeft technisch advies aan diverse clubs uit de regio o.l.v. René van der Kooij (USV Hercules) die nauw samenwerkt met Paul Voois (FC Utrecht). Deze trainingen zijn kwalitatief dan ook een meerwaarde voor iedere speler.

René is door de KNVB als beste jeugdopleider van Nederland gekozen. Dus Focus '07 is ervan verzekerd dat er goed les wordt gegeven waar niet alleen deelnemers van Focus '07 aan kunnen deelnemen, maar ook leden van andere verenigingen. De allereerste najaarsscursus zal bestaan uit 9 techniektrainingen.

De deelnemers zijn verdeeld in twee groepen naar leeftijd. Zondag dus al een grote opkomst; men hoopt tegen 3 december te sluiten met een grotere groep, met deelnemers van buiten Focus '07.