• Theo van Dam - Culemborg
  • Theo van Dam - Culemborg
  • Theo van Dam - Culemborg
  • Theo van Dam - Culemborg
  • Theo van Dam - Culemborg

Voetbaldier Mimoen extra gehuldigd

CULEMBORG Tijdens de Ramadan-bijeenkomst op woensdagavond werd extra stilgestaan bij Mimoen Khiniti. De heer Wigchers wilde hem speciaal in het zonnetje zetten, want ,,Mimoen is een voetbaldier. Hij staat voor iedere vereniging klaar". Zo moest Wigchers met zijn pupillen van Vriendenschaar eens spelen tegen Garuda Maluku, waar Mimoen al klaar stond om het hek te openen en thee te geven. Naast Garuda Maluku was hij bij Culemborg '67 actief en toen SMVC Fair Play een beroep op hem deed, gaf hij daar ook gehoor aan. Hij slaagde erin om bij de Marokkaanse gemeenschap een meisjes E-team in het leven te roepen bij Fair Play en daar was hij trots op.

Toen Fair Play ophied te bestaan, vond hij zijn draai bij Focus '07. Daar is hij dit jaar met het E1-team in de hoofdklasse kampioen geworden.

Met de A-junioren van Vriendenschaar ging hij mee als gastheer om de jongens zich thuis te laten voelen, toen deze een uitwisseling hadden met Marokko.

Voor al zijn werkzaamheden voor de Culemborgse clubs gedurende 15 jaar wilde men Mimoen Khiniti extra bedanken. Bloemen en een mooi oranje shirt met nummer tien vormden zijn welverdiende beloning.