• Theo van Dam
  • THEO VAN DAM FOTOGRAFIE
  • THEO VAN DAM FOTOGRAFIE
  • THEO VAN DAM FOTOGRAFIE

Een minuut stilte voor Terry

CULEMBORG Terry Ponsen-Brouwer: een geliefd verenigingsmens. Zowel in haar werk- als sportomgeving was Terry graag gezien. Ze hield van de gezelligheid, drukte, saamhorigheid, en natuurlijk van het volleybal bij haar favoriete vereniging VC Shot. Ze verbond mensen met elkaar, maakte overal het beste van en was een fanatiek volleybalster. In sporthal Interweij heeft ze volop vrienden gemaakt en daar ook haar echtgenoot leren kennen.

Op 24 oktober is Terry op 41-jarige leeftijd na een ziektebed overleden. Afgelopen donderdag is op indrukwekkende wijze afscheid van Terry genomen, in aanwezigheid van haar gezin, familie, vrienden en veel leden van VC Shot. Ruim 500 mensen zijn voor de afscheidsbijeenkomst in sporthal Interweij bijeengekomen. Dankzij de welwillende medewerking en inzet van velen, kon een prachtig en waardig afscheid worden georganiseerd. Het afscheid was, zoals zij dat zelf wilde, in de sporthal waar ze van jongs af aan vaak verbleef.

Uit dankbaarheid voor haar bijdrage aan VC Shot werd afgelopen week bij aanvang van iedere wedstrijd één minuut stilte gehouden. Een moment om stil te staan bij het leven en overlijden van Terry. In stilte of in drukte, samen of alleen, met een lach of een traan; er wordt nog héél veel aan Terry gedacht. Speciaal deden dat het eerste damesteam en heren twee, waarin haar echtgenoot speelt. In aanwezigheid van de familie en tegenstanders werd één minuut bij Terry stilgestaan. De heren hadden speciale roze polo's aan met als opschrift 'Terry's angels'. Een dankbaar applaus onderstreepte de gedachten aan de actieve Terry.