• Heren 4 Shot kampioen

    Marjolein Udo

Maak kennis met VC Shot! De leukste en gezelligste volleybalvereniging van Culemborg!

08-09-2019, 15:45 | Lezersnieuws | Marjolein

Leeftijd speelt geen rol bij onze gezellige volleybalvereniging. Al ruim 60 jaar lang is VC Shot de vereniging voor volleyballers van alle leeftijden!

Heb je zin om bij ons te komen volleyballen en ben je tussen de 10 en 18 jaar? Je bent van harte welkom op maandagavond en donderdagavond om het eens te proberen bij één van onze jeugdteams. Het is namelijk een te gek spelletje boordevol actie, spanning en plezier. Kom langs en leer de bal net zo hard op de grond slaan als Lonneke Sloetjes of Nimir Abdelaziz!
Ben je jonger dan 10 jaar? Kom dan eens kijken op woensdagmiddag in sporthal Parijsch, waar een grote groep kinderen volleybal les krijgt! En voor de allerkleinsten vanaf 3 jaar organiseren wij op onze thuisspeeldagen op zaterdag ’s ochtends kaboutervolleybal!

Ouder dan 18 jaar en een grote wil om te winnen? Ook dan ben je bij VC Shot op het goede adres. Zowel bij de heren als bij de dames spelen er meerdere teams in de competitie. Alle teams variëren in leeftijd en niveau waardoor je altijd in een team terecht kunt. Kom eens kijken op een thuisspeeldag of kom langs op een trainingsavond (maandag en donderdag)!

Als je iets minder competitief bent, maar wel graag wil bewegen zonder dat het ten koste gaat van gezelligheid? Ook dan kan je bij VC Shot komen volleyballen. Meerdere teams spelen in de recreantencompetitie, die kan bestaan uit toernooien of reguliere wedstrijden op ieders niveau.

Meer informatie over onze vereniging? Kijk dan op onze website www.vcshot.nl of volg ons op onze Facebookpagina V.C. Shot Culemborg. Geen extra informatie meer nodig maar wil je gelijk een keer meedoen? Stuur dan voor de kabouters, mini’s en jeugd een e-mail naar jeugdcommissie@vcshot.nl. Ouder dan 18 jaar en geïnteresseerd in het spelen van competitie? Mail dan naar technischecommissie@vcshot.nl. Geïnteresseerden van alle leeftijden voor recreantenvolleybal kunnen contact opnemen met recreanten@vcshot.nl. Wij kijken uit naar jullie e-mails! Voor iedereen geldt dat je 3x gratis mag meetrainen om te kijken of volleybal de sport is die bij jou past. Waar wacht je nog op?

Naast volleybal organiseren we ook nog een heleboel andere leuke dingen. Denk aan clinics, feesten, clubquiz, BBQ ‘es en nog veel meer. Kom eens langs en proef de gezelligheid!