• Ab Donker

Vorm begint te komen bij Focus'07

MAARSSEN Focus'07 had vorige week nog vormproblemen, maar die lijken na de wedstrijd tegen Maarssen volledig verdwenen. De nummer twee versloeg in de voorlaatste speelronde Maarssen met overtuigende cijfers: 0-4. ,,Hier word ik blij van en hier kunnen we mee verder'', oordeelde trainer Raymond Graanoogst.

Voor de pauze was enkel Thomas van Vark trefzeker bij de Culemborgers, maar in de tweede helft nam Focus'07 écht afstand. Joris van Santen en Michael Perdon (twee treffers) namen de doelpunten voor hun rekening. Een 4-0 overwinning op de nummer negen, het is een prima test in voorbereiding op de nacompetitie om promotie.

Vorige week zei Graanoogst nog dat zijn ploeg 'zeker nog moet verbeteren'. Een week later lijken zijn spelers de woorden van hun trainer te hebben opgevolgd. ,,Ik zag veel meer strijd vandaag. We wilden winnen, dat miste ik de laatste weken weleens'', aldus de oefenmeester. Nu de nacompetitie steeds dichterbij komt (nog één reguliere competitiewedstrijd, red.), hoopt Graanoogst dat zijn ploeg klaar is. ,,We gaan op dezelfde voet verder. Deze wedstrijd daar word ik blij van. Daar kunnen we mee verder.''