• foto Rias Immink

    foto Rias Immink
  • Theo van Dam - Culemborg
  • Theo van Dam - Culemborg
  • Theo van Dam - Culemborg
  • Theo van Dam - Culemborg

Vriedenschaar eenvoudig naar eerste zege

CULEMBORG CVV Vriendenschaar heeft in een aantrekkelijke wedstrijd de eerste drie punten van het seizoen gepakt. De Culemborgers wonnen thuis met 3-0 van Hooglanderveen. Alle doelpunten vielen na rust, toen Vriendenschaar wél effectief met de kansen omsprong.

Mike van Kraay kreeg na een half uur de grootste kans van de thuisploeg uit de eerste helft. Van Kraay leek op weg naar de 1-0, maar hij faalde. Ook aan de andere kant waren er mogelijkheden op een doelpunt, maar beide ploegen waren in de afronding niet scherp genoeg.

Maar na een kwartier in de tweede helft was de wedstrijd plotseling bijna gespeeld. Servanio Martina stelde Van Kraay in staat om in de tweede minuut na de pauze de 1-0 te maken en na een klein uur voetballen schoot Abid El Idrissi de 2-0 binnen na een overtreding van Hooglanderveen op Van Kraay.

Sonny van Kranenburg maakte het feest in Culemborg compleet door in de blessuretijd voor de 3-0 te zorgen. Het is de eerste zege van CVV Vriendenschaar in het seizoen 2017/2018. Het eerste duel, op bezoek bij Elinkwijk, werd met 1-0 verloren.