• Foto Rias Immink

Vriendenschaar wint doelpuntenfestijn

CULEMBORG Vriendenschaar heeft de laatste competitiewedstrijd van het seizoen met ruime cijfers gewonnen. In eigen huis werd Laren'99 na een waar spektakelstuk met 7-3 verslagen. Hoewel de uitslag mooi is, heeft de uitslag voor beide ploegen geen verdere gevolgen. Vriendenschaar en Laren waren al uitgespeeld in de competitie.

Vriendenschaar liet de hele wedstrijd leuk voetbal zien. De ploeg van trainer Harry Buur ging af en toe naïef met het balbezit om, maar er werd wel aanvallend gespeeld. Vriendenschaar ging met een 2-1 voorsprong rusten door doelpunten van Michael Soepnel en Joshua Cohen. Na rust liep Vriendenschaar uit naar een 4-1 voorsprong, kwam Laren'99 terug tot 4-3, maar liet Vriendenschaar uiteindelijk zien de betere ploeg te zijn. Het werd 7-3. De Culemborgse doelpunten werden in de tweede helft gemaakt door Tibor Veldhuizen, Martijn Wuite, Michael Soepnel, en Farid Bouzbib (penalty).

Vriendenschaar is in de competitie tweede geëindigd en mag nu via de nacompetitie alsnog proberen om promotie naar de tweede klasse af te dwingen. Vriendenschaar begint volgende week de nacompetitie met een uitwedstrijd tegen OSV uit Oostzaan.

Een uitgebreider verslag in de Culemborgse Courant van woensdag 18 mei.