• Ab Donker

Vriendenschaar wint eindelijk weer ruim

CULEMBORG CVV Vriendenschaar is weer aan het winnen. Na de zwakke tweede periode waarin het elftal van trainer Harry Buur de koppositie verspilde aan Hooglanderveen won Vriendenschaar alle wedstrijden van de derde periode, zei het vaak moeizaam. Tegen SV Zeist ging het echter vrij simpel. Vriendenschaar won met 0-4 en blijft in het spoor van Hooglanderveen.

SV Zeist begon beter aan de wedstrijd dan Vriendenschaar, maar toch stond het tijdens de rust 0-2 voor de Culemborgers. Middenvelders Servanio Martina en Michael Soepnel waren trefzeker. Eerstgenoemde rondde een mooie aanval af met een simpele schuiver, waarna Michael Soepnel met een afstandsschot de voorsprong verdubbelde. Uiteindelijk werd het via Servanio Martina en invaller Wesley Hazenberg 0 - 4.

Vriendenschaar staat nog altijd vijf punten achter op koploper Hooglanderveen. Volgend weekend speelt Vriendenschaar thuis tegen Roda'46 uit Leusden, dat tiende staat. Vriendenschaar moet winnen om Hooglanderveen niet uit het oog te verliezen.