• Neeltje van Triest

AC Thuisin gaat voor het totaalplaatje

Advertorial

CULEMBORG Decennia lang weet men AC Culemborg Verf, Kleur & Interieur te vinden aan de Staalweg 9 te Culemborg. Waar deze onderneming vooral bekend staat vanwege de professionele verfafdeling, is de woonwinkel waarmee deze sinds 2011 is gecombineerd ook toonaangevend. De bedrijfsnaam is april 2018 veranderd in AC Thuisin door een samenwerkingsverband met een franchise. Een nieuwe naam, maar met de vertrouwde, persoonsgerichte en professionele service.

Het familiebedrijf is ooit gestart als verfgroothandel met professionele verfmerken. Zeven jaar geleden werd het assortiment verreikt met onder meer vloeren, raamdecoratie, behang en alles wat nodig is om een huis van casco naar een sfeervol thuis te transformeren. Het professionele team biedt hierin een passend, persoonsgebonden advies aan. De ondernemers Richard en Nadia Muhlbauer gaan vooral voor het totaalplaatje. ,,Natuurlijk is het leuk om een vloer te verkopen" zegt Nadia,
interieurarchitecte, ,,Liever kijk ik naar het geheel; hoe past de vloer in je huis, hoe komen je meubels uit, welke verf past het beste op de wanden. Het kan dan ook voorkomen dat er iets heel anders wordt geadviseerd, maar wat wel de gewenste sfeer kan brengen".

TOTAALCONCEPT Totaaladvies is een van de sterke punten van AC Thuisin. Bij het totaalconcept hoort niet alleen het adviseren in verf en interieurbenodigdheden vanuit de winkel. Naast interieuradvies, aan de hand van een bezoek op locatie en het uitschetsen van woonideeën, voorziet AC ook in de montage- en afbouw werkzaamheden die komen kijken bij de interieurproducten. Stucen, behangen, verzorgen van schilderwerk, het leggen van de vloer en het monteren van de jaloezieën; AC ontzorgt en voert deze werkzaamheden uit met een eigen team van professionals.

METAMORFOSE Een half jaar geleden heeft de winkel een metamorfose ondergaan. Waar men voorheen bij de ingang de verfbalie aantrof en achter in de winkel de interieurcollectie kon vinden, loopt men nu een trendy en exclusieve woonwinkel binnen. Door het naastgelegen pand te betrekken bij de bestaande winkel, heeft ook de verfafdeling zijn eigen, karakteristieke plekje gekregen die aanvoelt als vanouds. Dankzij de verbouwing is er meer ruimte gekomen om de woonartikelen overzichtelijk uit te stallen en een goed beeld te geven van wat het product doet voor de ruimte waarin deze wellicht geplaatst zal worden.

KLANTCONTACT Bij AC Thuisin staat klantcontact hoog in het vaandel. Daarin vinden zij het ook van groot belang dat problemen worden omgezet in mogelijkheden. Zo is het concept 'senioren pakket' ontstaan. Een dienst waarbij klanten op leeftijd zoveel mogelijk ontzien worden tijdens bijvoorbeeld een verhuizing. Behalve het stofferen en verven van de nieuwe woning, worden ook de meubels mee verhuisd en geplaatst. Zo hoeft men enkel nog de kasten in te richten.

Benieuwd wat AC Thuisin kan betekenen? Breng een bezoek aan de winkel en laat u inspireren en adviseren door het ervaren team van specialisten. Van maandag tot en met zaterdag staan zij voor u klaar gedurende de openingstijden. De winkel beschikt over voldoende, gratis parkeergelegenheid voor de deur. Kijk ook op de website thuisin.nl/Culemborg.