• Gecu

Actiedag Gecu goedkoop tanken groot succes

CULEMBORG Afgelopen week is het Autofood logo van Gecu Goedkoop Tanken aangepast naar dat van GT24. Niet dat dat veel uitmaakt want alle brandstof blijft, net als voorheen, geleverd worden door Den Hartog uit Groot Ammers. Om heel Culemborg kennis te laten maken met de nieuwe uitstraling was er op vrijdag 19 juli een actiedag. Deze dag hebben klanten getankt met maar liefst 24 cent per liter korting.

Dat veel mensen dit voordeel waarderen, blijkt uit de drukte. ,,Deze heeft ons wel een beetje aangenaam verrast", aldus Frans Geurts van Gecu. ,,Toen ik 's morgens om zeven uur buiten was, stond er al een wachtrij, toen dacht ik dit gaat een drukke dag worden", vervolgt hij.

Naast het tanken met korting was er in de middag ook een poffertjeskraam waar iedereen heeft kunnen genieten van gratis poffertjes ,,Met het mooie weer was er volop gezelligheid buiten", aldus Conny Geurts.

Met het rad van fortuin hebben mensen leuke prijzen kunnen winnen, waarbij er een aantal mensen zelfs met een gratis tank brandstof het tankstation hebben kunnen verlaten.

,,Ik denk dat bijna heel Culemborg nu wel weet dat we GT24 zijn en dat mensen bij ons goedkoop kunnen tanken", lacht Frans. ,,Regelmatig kunnen klanten profiteren van diverse acties, naast een scherpe prijs willen we ons ook op een andere manier onderscheiden, dat hebben we met deze actiedag gedaan", vervolgt hij.

Op het moment van dit gesprek komt de tankwagen aanrijden om de voorraad aan te vullen. Frans begint te lachten: ,,Dit is de tweede van vandaag." Waaruit blijkt dat deze dag een groot succes was.

Bij Gecu kunnen klanten 24 uur per dag, 7 dagen per week tegen een scherpe prijs tanken. Elk weekend is er de Weekend Mazzel en tankt u nog goedkoper.

Gecu is te vinden aan de Randweg 12 in Culemborg.