• Test

BDUmedia is officieel Google Partner

Advertorial

Uw online vindbaarheid verbeteren? BDUmedia mag zich sinds deze maand officieel Google Partner noemen. De samenwerking met Google is een mooie aanvulling op de vele mogelijkheden voor lokale marketing die BDUmedia biedt.

Het Google Partnerschap is een keurmerk dat garandeert dat BDUmedia over alle benodigde kennis beschikt om ondernemers te adviseren en te helpen op het gebied van Google Adwords. Het bijbehorende examen dient jaarlijks opnieuw gehaald te worden, zodat de kennis actueel blijft.

Aanbieding

Om het partnerschap te vieren, hebben wij een speciale actie: u betaalt tijdelijk geen instelkosten, ter waarde van € 149,-, bij een looptijd van minimaal drie maanden. Wilt u meer informatie over hoe BDUmedia samen met u een optimaal resultaat bereikt? Kijk dan op www.bdumedia.nl/adwords

Waarom BDUmedia kiezen als Google expert?

De adviseurs van BDUmedia helpen u aan een Adwords campagne met een optimaal resultaat. Het zijn experts met de meest up-to-date kennis en ze helpen u persoonlijk om u beter vindbaar te maken in de zoekmachine van Google. Daarnaast worden de Adwords campagnes op maat gemaakt en ontvangt u uitgebreide rapportages met inzicht in de behaalde resultaten. Dit zorgt ervoor dat u een betrouwbare partner hebt die u meer kan bieden op het gebied van online en offline marketing.