Biologisch in de schijnwerpers bij PLUS Giel Smits

CULEMBORG PLUS Giel Smits zet zich in voor een goede herkomst van producten, gezonde voeding en een beter milieu. Zo heeft PLUS Giel Smits een uitgebreid biologisch assortiment met producten in alle productcategorieën zoals aardappelen, groenten, fruit, zuivel en vlees. Deze weken maken klanten van PLUS Smits bij aankoop van één of meer biologische producten van Bio+ kans op een PLUS Cadeaukaart ter waarde van 50 euro.

De biologische producten van PLUS Giel Smits zijn herkenbaar aan het groene label bij het schap. Ook herken je biologische producten aan de keurmerken EKO, Europees Biologisch of het Beter Leven keurmerk 3-sterren op de verpakking. ,,Bij PLUS Smits vinden we het belangrijk dat ons biologisch assortiment toegankelijk is voor iedereen. Daarom worden de biologische producten aantrekkelijk geprijsd en zijn er regelmatig biologische producten in de aanbieding."

Steeds meer consumenten weten de biologische producten te vinden. En dat is goed nieuws, want biologisch is beter voor mens, dier en milieu. Bij de productie van biologisch voedsel wordt er zoveel mogelijk rekening gehouden met het milieu en de dierenwelzijn. Zo worden bijvoorbeeld mestoverschotten voorkomen en krijgen dieren meer ruimte dan in de gangbare veeteelt en landbouw. Ook telen biologische boeren zonder kunstmest en zonder chemische gewasbeschermingsmiddelen.