• Fred Zeegers van Bruna (rechts) en Hans Willem Cortenraad van CB (links) na ondertekening van het nieuwe contract op het kantoor van CB in Culemborg.

CB en Bruna bestendigen partnership met nieuw contract

CULEMBORG Onlangs tekenden Bruna en CB, uit Culemborg, een nieuw contract. Daarin zijn de afspraken vastgelegd over de levering van boeken en papier- en schrijfwaren door CB aan de Bruna-winkels, retourverwerking, internetfulfilment, e-bookdistributie en de inkoop van buitenlandse boeken. Bruna en CB bestendigen met dit contract hun jarenlange samenwerking.

,,Als je honderden winkels hebt om te bevoorraden, is een betrouwbare partner essentieel. CB is zo'n partner", zegt Algemeen Directeur Fred Zeegers van Bruna bij de ondertekening. 'Het is erg prettig dat we de samenwerking die er al was nu geactualiseerd kunnen voortzetten.'

Hans Willem Cortenraad, Algemeen directeur CB: ,,Wij erg blij met dit nieuwe contract. In een markt die volop in beweging is blijven wij Bruna graag ondersteunen met flexibele en innovatieve oplossingen."

Over CB

CB (voorheen Centraal Boekhuis) heeft 145 jaar ervaring als integrale logistieke dienstverlener. CB biedt oplossingen in de vorm van logistieke diensten, digitale distributie, e-commerce logistiek, financiële diensten en informatie- en communicatiediensten. Met een fijnmazig distributienetwerk bedient CB (inclusief CB Fashion) de hele Nederlandse en Belgische markt in de sectoren media, healthcare en fashion. CB heeft ruim 1000 medewerkers in dienst en realiseerde in 2015 een omzet van 112,7 miljoen euro.