Deelnemers gevraagd voor Lichtjes aan de Lek 2015

CULEMBORG Zondag 20 december van 12.00 tot 18.00 uur vindt de zesde Vrijstadmarkt plaats. Voor de tweede keer de kersteditie 'Lichtjes aan de Lek'. In het oude centrum van Culemborg, is het dan tevens koopzondag.

De vrijstadmarkten zijn een doorslaand succes. Bij goed weer komen ruim 10.000 bezoekers de markt bezoeken en gemiddeld zijn er 65 deelnemers.

Voor deze editie zoekt de organisatie nog een aantal geschikte deelnemers die een kraam of standplek willen huren, een leuke activiteit hebben of misschien willen optreden.

In de binnenstad dienen zich een variëteit aan verlichte marktkramen met leuke, lekkere en aparte (Kerst)producten. Er worden op meerdere locaties optredens verzorgd door een mix van professionele artiesten en verschillende lokale verenigingen, scholen en/of andere (actie) groepen. Denk aan dans voorstellingen voor jong en oud, koren gezang, straattheater, bands, akoestische optredens of spontaan een "Spaanse" kermis geflankeerd door vuurkorven en kaarslicht. Ook dit jaar is er aandacht voor het goede doel Serious Request.

Info: facebook.com/vrijstadmarkt of www.vrijstadmarkt.nl of bel (Marktmeester) 06-10404805.

Vrijstadmarkten worden georganiseerd door de Verenigde Ondernemers Culemborg (VOC)