Doneer in Naturijn boodschappen aan de Voedselgroep

Natuurwinkel Naturijn steunt de komende weken de Voedselgroep in Culemborg, zodat mensen die net niet in aanmerking komen voor de Voedselbank, ook een heerlijke en eerlijke kerst en oud en nieuw kunnen vieren. In de winkel staat een mand waarin klanten boodschappen kunnen doneren.

De Voedselgroep is twee jaar geleden opgericht door een aantal enthousiaste vrijwilligers. Sindsdien zijn vele huishoudens in de knel uit Culemborg door hen gesteund met levensmiddelen, advies en praktische hulp, zoals een schuldhulpmaatje of de formulierenbrigade. Voor hun initiatief kregen zij afgelopen zomer op de Fair & Green markt het Groene Lintje.

Bij Natuurwinkel Naturijn kan men de Voedselgroep op een eenvoudige manier helpen aan een feestelijk 'kerstpakket' voor de huishoudens die zij steunen. Koop één - of meerdere - houdbare etenswaren extra en leg deze na het afrekenen in de Voedselgroep-mand. Naturijn heeft voor de feestdagen een aanbod van lekkere en luxe producten, zoals kerstkoekjes, chocolade en brood maar ook de meer dagelijkse, noodzakelijke boodschappen zijn welkom. De vrijwilligers van de Voedselgroep legen de mand regelmatig en zorgen dat de boodschappen een goede bestemming krijgen.