• Theo van Dam - Culemborg
  • Theo van Dam - Culemborg

Fashionshow Culemborg in de Grote of Barbarakerk

CULEMBORG Wie modieus de lente in wil, is welkom bij de wervelende Fashionshow Culemborg op donderdag 31 maart. Nadine Culemborg, Elands Bodyfashion, Ronald Hazendonk Fashion4Men, Coco Kidswear en Beijer Schoenen presenteren samen de mode van de komende lente. Dansers van Balletschool Chantal van der Tuijn maken er een spetterende show van.

Meer ondernemers werken mee aan deze avond. Vive Coiffures verzorgt het haar en de make-up van alle modellen, Hand en Voetwerk is er voor de nagels en Schipper Optiek zorgt voor modieuze brillen en zonnebrillen. De avond wordt mede mogelijk gemaakt door het Ondernemersfonds. Fashionshow Culemborg geeft inspiratie voor de lente: van sportief tot klassiek, stoer, hip of casual.

Het wordt een gezellige avond voor het hele gezin. Damesmode, herenmode, kindermode, ondermode, badkleding en schoenen; het komt allemaal langs op de catwalk. Prachtige jurken, strak gesneden pakken, kleurige badkleding en stoere stappers worden geshowd door modellen uit de eigen klantenkring. Er kan dus wel eens een bekend gezicht tussen lopen.

De avond vindt plaats in de Grote of Barbarakerk in Culemborg. Vanaf 19.30 uur is de zaal open, en word je ontvangen met en een kopje koffie of thee. De show begint om 20.00 uur en duurt tot 21.30 uur. Na afloop zijn de winkels geopend en kun je alles van dichtbij bekijken en kopen, en gezellig napraten met een hapje en een drankje.

Kaarten zijn te koop bij de deelnemende winkels. De entree is € 5,00 per persoon. Dit is inclusief welkomstdrankje. Met je entreekaart krijg je bovendien nog een leuke verrassing.