• Google Streetview

Feestelijke opening Blokker Markt in Culemborg

CULEMBORG De Blokker-winkel aan de Markt in Culemborg vernieuwt het assortiment en krijgt er honderden nieuwe artikelen bij. Zo kunnen klanten voortaan bij hun vertrouwde Blokker winkel terecht voor meer speelgoed, baby-assortiment en een nog groter aanbod van producten voor koken, tafelen en het huishouden. Blokker viert de heropening met een Kraak de Kluis-spel en openingsaanbiedingen op de beste koekenpannen, stofzuigers, schoonmaakmiddelen en meer typische Blokker-producten.

Blokker vernieuwt niet alleen het assortiment, de winkel wordt ook slimmer ingedeeld en krijgt een warmere uitstraling door gebruik van meer kleur en sfeerverlichting. Voorin de winkel komen twee thematafels met wisselend seizoensassortiment. Bovendien vindt de klant er de Superkoopjeskast en de 100 Europakkers, met wekelijks wisselend op=op aanbod. Alle actieplekken krijgen de vertrouwde oranje Blokker kleur, zodat folderartikelen makkelijk te vinden zijn. Alle schoonmaak- en huishoudspullen komen overzichtelijk bij elkaar te staan en elektra komt naast de kassa, zodat klanten makkelijk een vraag kunnen stellen.

 

OPENINGSFEESTJE Bedrijfsleidster Marissa van Doornspeek: ,,Komende vrijdag 16 augustus verrassen we onze klanten met een speciaal openingsfeestje. De hele dag spelen we 'Kraak de Kluis' waarbij je kans maakt op leuke prijzen. We verwelkomen onze klanten graag in de vernieuwde winkel waarin nu nog meer keuze in huishoudartikelen te vinden is."