• CB

Hartmann Nederland kiest voor de logistiek van CB

CULEMBORG Producent van medische zorgproducten Hartmann, besteedt vanaf 1 september de Nederlandse logistiek uit aan dienstverlener CB. CB neemt opslag, voorraadbeheer, orderverwerking en verzending voor zijn rekening.

Jean-Marc Mahieu, Managing Director Hartmann Benelux: ,,In CB vinden wij een logistieke partner die staat voor een professionele en flexibele werkwijze, passend bij HartmannN en onze klanten. CB heeft met zijn focus op de zorgmarkt expertise opgebouwd in de logistieke dienstverlening van zorgproducten in ziekenhuizen en zorginstellingen. Dit is van directe waarde voor de efficiëntie van onze samenwerking."

,,We zijn blij met een klant als Hartmann", zegt Hans Willem Cortenraad, Algemeen Directeur van CB. ,,Hun vraag sluit direct aan op onze expertise en bovendien willen ook zij hun klanten steeds verder ontzorgen op logistiek vlak. Daarin kunnen we samen optrekken en dat is in een steeds veranderende zorgsector essentieel."

Foto: Jean-Marc Mahieu (rechts), Managing Director Hartmann Benelux en Hans Willem Cortenraad, Algemeen directeur CB tekenen overeenkomst uitbesteding logistiek.