Indoor After Kerstmarkt

BEESD Ondernemers uit de regio en LEGO Freaks Leerdam houden na de kerstdagen een indoor After Kerstmarkt. De After Kerstmarkt, ook wel koopjesmarkt genoemd, is voor het hele gezin en vindt plaats op 27, 28 en 29 december vanaf 9.00 t/m 18.00 uur bij Van der Perk/1001FarmToys, Parkweg 95 in Beesd.

Een groep van 25 regionale ondernemers houdt uitverkoop en toont de nieuwe producten voor volgend jaar. De indoor markt staat nog geheel in een kerstsfeerachtige omgeving met bijbehorende catering. Voor de kinderen is er veel vermaak. Zij kunnen onder meer in meer dan 100kg LEGO spelen, met R/C Playmobilauto's race, terwijl de ouders de standhouders bezoeken.

In het Glazenhuis zitten de LEGO-freaks 2x12 uur opgesloten; zij bouwen samen met de deelnemende kinderen tien LEGO huizen (inschrijven á € 5,= per half uur per kind kan nog via www.legofreaksleerdam.nl).

De LEGO-huizen worden in de eerste week van januari bij de Beesdse ondernemers in de winkel geshowd. Hieraan zit een rebus verbonden. De ingeleverde juiste rebus in combinatie met € 1,= maakt kans op drie mooie LEGO-prijzen.

De sfeervolle marktkramen zijn door de standhouders zelf ingericht met aantrekkelijke koopje zoals dameskledingaccessoires, sieraden, make up, cadeaushop, sfeerverlichting, home decoratie, huishoudelijke apparaten, kaasproducten, speelgoed et cetera. Buiten organiseren de vier autogarages uit Beesd een autoshow van bekende merken en Sander Boom, drievoudig Nederlands kampioen, komt boomstammen woodcarven.

Binnen is er een tuinmeubelshow, een tuinideeënhovenier, tuinmachines en handgereedschappen. Een aantal goede doelen verkoopt puzzels, frisdranken, cake, appelbeignets et cetera. De opbrengst hiervan is voor onder meer. KiKa (Robert Mars-toernooi) en Aids-weeskinderen in Afrika.

Meer info: www.indoorafterkerstmarkt.nl