• Manon Quaedvlieg van CB.

    Erik van der Burgt / VRBLD photofilm

Manon Quaedvlieg nieuwe financieel directeur CB

CULEMBORG Logistiek dienstverlener CB (Centraal Boekhuis) heeft Manon Quaedvlieg verwelkomd als nieuwe financieel directeur. Zij is bij CB gestart op 1 augustus. De afgelopen jaren heeft Quaedvlieg diverse financiële posities vervuld bij onder meer PwC, Ahold, Maxeda, Pon, Blokker Holding en Leen Bakker.

Manon Quaedvlieg volgt Marinus Ploos van Amstel op die onlangs bij CB is gestart als operationeel directeur. ,,Wij zijn verheugd met de komst van Manon", vertelt Hans Willem Cortenraad, algemeen directeur CB. ,,De financiering van ons bedrijf, de realisatie van groei in markten die sterk in ontwikkeling zijn en een toekomstbestendige, betaalbare dienstverlening voor onze nationale en internationale klanten zijn belangrijke thema's. Manon brengt een brede kennis en ervaring mee die ons daarbij helpt."

OPEN BLIK NAAR DE TOEKOMST Manon Quaedvlieg over haar komst naar CB: ,,CB combineert een rijke historie met vernieuwing en een open blik naar de toekomst. Het bedrijf blijft zich ontwikkelen in de sector media en verstevigt zijn positie in de healthcare-markt. Ik kijk er naar uit om dit samen met alle medewerkers van CB verder vorm te geven."

Cortenraad: ,,Marinus Ploos van Amstel gaat met zijn kennis en jarenlange CB-ervaring nu aan de slag om de operationele organisatie verder te ontwikkelen, in aansluiting op de marktvraag en met de mogelijkheden die nieuwe technologieën ons bieden. Wij zijn blij met zijn blijvende betrokkenheid en enthousiasme."