Mitros en Van Dillen bundelen nog steeds krachten

CULEMBORG Bouwbedrijf Van Dillen uit Culemborg en de Utrechtse woningcorporatie Mitros slaan opnieuw de handen ineen. Van Dillen is toegetreden tot een vast gezelschap van co-makers van Mitros. Na een uitvoerige selectie voor het Mutatie Onderhoud, op basis van prijs en plan van aanpak, mag Van Dillen samen met vier andere bouwbedrijven leeggekomen woningen renoveren en gereed maken voor de nieuwe huurders. Daarnaast voert Van Dillen na eenzelfde procedure als één van de partners samen met de afdeling Dagelijks Onderhoud het dagelijks onderhoud van Mitros uit.

Het woningbezit van Mitros wordt verdeeld over vier gebieden. De reeds bekende co-makers krijgen ieder een eigen, maar ander rayon waar zij leeggekomen huurwoningen wederom geschikt maken voor de nieuwe bewoners. Van Dillen wordt ingezet op alle rayons om de andere bouwbedrijven te ondersteunen. Tegelijkertijd wordt Van Dillen medeverantwoordelijk voor het Dagelijks Onderhoud van Mitros. Kleine individuele gebreken aan woningen worden met dit type onderhoud hersteld. In het Dagelijks Onderhoud krijgen veel huurders van Mitros te maken met de medewerkers van Van Dillen. ,,Wij zullen er alles aan doen om de bewoners zo snel en prettig mogelijk te helpen", zegt Cees van Dillen, directeur van Bouwbedrijf Van Dillen.

Bekende partner

De samenwerking komt voort uit intensief contact tussen beide partijen, die al sinds 1967 samenwerken. Van Dillen vertelt: ,,Eind jaren '60 ging Van Dillen zich richten op bonnenwerk voor vaste opdrachtgevers. Eén van die opdrachtgevers was het gemeentelijk woningbedrijf, één van de grondleggers van het huidige Mitros. Sindsdien werkt Bouwbedrijf Van Dillen continu voor Mitros aan het verbeteren van haar woningbezit."

Over Van Dillen

Bouwbedrijf Van Dillen is een gespecialiseerd familiebedrijf sinds 1724 met innovatieve & duurzame oplossingen voor renovatie en nieuwbouw, waarbij aandacht voor bewoners en gebruikers en het nastreven van topkwaliteit voorop staat. Van Dillen is gevestigd in Culemborg en heeft circa 115 medewerkers. Voor meer informatie zie www.cvandillen.nl