• Mulders

Motorhuis draagt Opel-dealerschap over aan Mulders

CULEMBORG Met ingang van 1 juli heeft Motorhuis het Opel dealerschap in Nijmegen overgedragen aan Mulders Autobedrijf. Mulders Autobedrijf, met vestigingen in Tiel en Culemborg, is al sinds 1928 officieel Opel dealer. Mulders Autobedrijf vergroot haar Opel rayon nu met het aangrenzende verzorgingsgebied Nijmegen en omgeving.

De nieuwe naam is Mulders Nijmegen. Voor de klant verandert er zo min mogelijk. Mulders neemt naast het dealerschap van Opel ook tijdelijk de huisvesting aan de Nieuwe Dukenburgseweg over. Medio april 2018 zal Mulders Nijmegen vanuit een splinternieuwe vestiging aan de Verlengde Energieweg te Nijmegen opereren. Een modern pand van waaruit Mulders Nijmegen haar klanten nog beter van dienst kan zijn en een uitstekende service kan leveren op het gebied van zowel personenauto's als Bedrijfswagens. De Opel medewerkers komen, onder leiding van vestigingsmanager Bob Willemsen, in dienst bij Mulders.

De vertrouwde gezichten in het Opel verkoopteam zult u ook terugzien in de showroom. Ze hebben in 2017 veel Opel nieuws te vertellen. Zo staan sinds kort de nieuwe Insigina en Crossland X in de showroom. U bent van harte uitgenodigd om kennis te maken of gewoon binnen te lopen voor een kop koffie.