Nieuwe ondernemers Bakker Bart Culemborg

CULEMBORG De ondernemers Kees en Hermana Boelhouwer staan te popelen om aan de slag te gaan. Vanaf 5 september zijn zij de nieuwe eigenaren van de Bakker Bart-vestiging aan de Markt 6. Het belooft een feestelijke heropening te worden met veel spectaculaire acties.

Kees en Hermana zijn vertrouwde gezichten in Culemborg. Al jarenlang zijn zij actief binnen het verenigingsleven, zoals Focus '07 (voorheen Fortitudo), GV Olympia en Stichting Turnen. De afgelopen 4,5 jaar hebben zij de Bakker Bart in Renkum gehad en opgebouwd tot een goedlopende winkel met een grote trouwe klantenkring. ,,We kennen de klappen van de zweep. Wij staan voor kwaliteit, service, klantvriendelijkheid en hygiëne, kortom de klant staat centraal. Deze frisse wind laten we ook door Bakker Bart in Culemborg waaien", aldus Kees.

Vanaf 7 september a.s. barst het heropeningsfeest los. De winkel ligt vol met de heerlijkste producten en er zijn voordelige feestaanbiedingen. De kleintjes krijgen een gratis lekkernij en de volwassenen worden getrakteerd op leuke kortingen. Ook is er een spannende winactie. Klanten van de winkel maken kans op een scooter t.w.v. € 1120,00. De winkel is 6 dagen in de week geopend en bezorgt op verzoek. De ondernemers Kees en Hermana en het team hebben er heel veel zin in.

,,De kracht van Bakker Bart zit hem in het feit dat wij de hele dag door bakken", verklaart Kees. ,,Verser kan het niet, en de schappen zijn altijd gevuld! Daarnaast voert Bakker Bart een uitgebreid assortiment van zeer goede kwaliteit. Naast de verkoop van brood en snacks hebben we een broodjescorner waar belegde broodjes ter plekke worden klaargemaakt en koffie van topkwaliteit in combinatie met iets lekkers naar wens wordt geserveerd. Wij hopen heel veel klanten te ontmoeten in onze bakkerij!"