• Theo van Dam - Culemborg
  • Theo van Dam - Culemborg
  • Theo van Dam - Culemborg

Nieuwe Ondernemers van het Jaar 2015 gekozen

CULEMBORG Maandag 15 juni zijn de nieuwe Ondernemers van het Jaar van de gemeente Culemborg gekozen. Dit gebeurde tijdens een netwerkbijeenkomst die was georganiseerd door KCB en VOC in samenwerking met gemeente Culemborg.

Tijdens deze bijeenkomst in het Oude Stadhuis hielden 6 genomineerde ondernemers een gloedvol betoog over hun bedrijf ten overstaand van een vakjury en de aanwezige ondernemers uit Culemborg. In de categorie MKB & Detailhandel waren Willemien Eetwaar, Natuurwinkel Naturijn en Brenkman Culemborg genomineerd. Om de titel Ondernemer van het Jaar Industrie & Dienstverlening werd gestreden door Bouwbedrijf Van Dillen, Van Sterkenburg Groep en Fair Trade Original. De jury bestaande uit wethouder Huub van Oorschot, Cees Hoogendoorn en Leo Besemer, bepaalden samen met de aanwezige ondernemers, die mochten stemmen via sms, ieder 50% van de uitslag. Willemien Bouman en Cees van Dillen mochten uiteindelijk de prijs uit handen van burgemeester Roland van Schelven ontvangen.

Deze kersverse Ondernemers van het Jaar zullen de gemeente Culemborg vertegenwoordigen tijdens het regionale Business Event West Betuwe, waar ook de gemeente Buren, Geldermalsen, Neder-Betuwe en Tiel hun beste ondernemingen zullen afvaardigen. Het Business Event West Betuwe vindt plaats op maandag 16 november