• Caatje aan de Lek
  • Caatje aan de Lek
  • Caatje aan de Lek
  • Caatje aan de Lek
  • Caatje aan de Lek

Nieuwe serre bij Caatje aan de Lek

CULEMBORG Caatje aan de Lek heeft een nieuwe serre, zo kunnen gasten ook in de winter 'buiten zitten'. Tijdens de wintermaanden is het overdekte terras dichtgemaakt met een pui. De houten kozijnen met grote ramen zorgen ervoor dat het mooie uitzicht, het gevoel van buiten én het karakter van ons mooie gebouw behouden blijft. En als in het voorjaar de temperatuur omhoog gaat halen we de pui eruit en is het weer een overdekt terras.

Eigenaar Carel van der Horst: ,,Met de uitbreiding van de serre creëren we zo'n 20 zitplaatsen extra en die kunnen wij op drukke dagen goed gebruiken. Bovendien is de ruimte ook heel geschikt voor het organiseren zijn familiefeestjes, bedrijfsborrels en private dining."

De serre wordt verwarmd met een milieu vriendelijke pelletkachel en heaters, daarnaast is de ruimte aangekleed met vloerkleden en plaids. Carel: ,,Het is een fijne ruimte geworden, wij ontvangen nu al ontzettend veel leuke reacties. Een nieuwe serre, dat moet gevierd worden. Daarom hebben wij leuke acties bedacht met lokale ondernemers én voor lezers van deze krant. Doe je boodschappen bij Plus Giel Smits of tank je bij Gecu? Dan kun je de komende periode een leuke attentie van Caatje verwachten."

Caatje aan de Lek Goilberdingerdijk 40a 4106 LC Culemborg www.caatjeaandelek.nl bij fort Werk aan het Spoel.

Maandag gesloten, dinsdag 10.00 - 17.00 uur, woensdag 10.00 - 21.00 uur, donderdag 10.00 - 21.00 uur, vrijdag 10.00 - 21.00 uur, zaterdag 10.00 - 21.00 uur, zondag 10.00 - 21.00 uur.