• Van Dijk Trucks

Nieuwe Volvo FL 250 voor Gebr. Pothuizen B.V.

CULEMBORG Gebr. Pothuizen B.V. uit Culemborg heeft onlangs een nieuwe Volvo FL 250 in gebruik genomen. De truck wordt ingezet voor binnenlands distributietransport van meubelen. Naar aanleiding van het 125-jarig bestaan van het bedrijf, heeft de vrachtwagen een opvallende paarse kleur gekregen. De jubileumtruck werd geleverd door Volvo Trucks-dealer Van Dijk Culemborg.

Gebr. Pothuizen heeft voor dit type Volvo gekozen vanwege de aard van het werk. De FL is bij uitstek geschikt voor ritten door de stad, want door zijn kleinere omvang en lichtere gewicht is hij uiterst wendbaar.

Rob Pothuizen, directeur van Gebr. Pothuizen B.V.: ,,De FL is een fijne truck voor het korte werk. Veel extra opties waren niet nodig, want de vrachtwagen is standaard al heel comfortabel uitgevoerd. Wel hebben we gekozen voor een opvallende kleur. Niet alleen omdat het de lievelingskleur van mijn vrouw Wendy is, maar ook omdat we wat glans willen geven aan ons 125-jarig jubileum."

De nieuwe FL is inmiddels de vijftigste Volvo truck die door Gebr. Pothuizen is gekocht. ,,We zijn al heel lang klant bij Volvo. Wij kiezen steeds voor dit merk, omdat de vrachtwagens betrouwbaar en van goede kwaliteit zijn. Hoe minder stilstand er in het wagenpark is, hoe beter wij ons werk kunnen doen. Met Volvo hebben we bijna nooit gezeur."

Van Dijk Culemborg vormt al 25 jaar de vaste leverancier van de Volvo trucks voor Geb. Pothuizen B.V. ,,Van Dijk is al heel lang een betrouwbare partner. Natuurlijk is het handig dat de garage zo dichtbij zit, maar nog belangrijker is dat ze bij Van Dijk altijd hun afspraken nakomen en eventuele problemen direct oplossen. Dat is essentieel wanneer je als bedrijf afhankelijk bent van vrachtwagens."

Gebr. Pothuizen B.V. is al sinds 1892 gespecialiseerd in logistieke oplossingen. Met zeer ervaren chauffeurs voert het bedrijf meer dan 36.000 grote bezorgklussen per jaar uit. Met een divers wagenpark van kleine en grote vrachtwagens en bussen, verzorgt Gebr. Pothuizen B.V. van groot transport tot kleinere meubel- en pakketbezorging.

Foto: vlnr Han de Bruijn, Wendy Pothuizen en Rob Pothuizen.