• Koppelaar Beveiliging bestaat vijf jaar

    Neeltje van Triest

Nominatie Koppelaar Beveiliging

Advertorial

Kans op titel VEB Beveiligings-bedrijf van het jaar 2018

CULEMBORG Jonathan Koppelaar heeft zich in 2013 in laten schrijven als zelfstandig ondernemer onder de noemer Koppelaar Beveiliging. Vijf jaar na dato is zijn bedrijf uitgegroeid naar een team van acht personen en is Koppelaar Beveiliging landelijk één van de vijf bedrijven die door de Vereniging Erkende Beveiligingsbedrijven (VEB) is genomineerd voor de titel Beveiligingsbedrijf van het jaar 2018.

De nominatie van de VEB benadrukt de gedegen werkwijze van Koppelaar Beveiliging. Deze controlerende instantie voert jaarlijks inspecties op opgeleverd werk uit. De resultaten van deze inspectie zijn mede bepalend voor het bedrijf om de VEB erkenning te kunnen krijgen en/of te behouden. Gebaseerd op deze inspectieresultaten wordt jaarlijks het 'Beveiligingsbedrijf van het jaar' gekozen.

PARTICULIEREN Jonathan: ,,Mijn bedrijf richt zich onder andere op particulieren, gemeenten, organisaties en natuurlijk het bedrijfsleven. Een inbraaksysteem kan ook bij deze doelgroepen op veel manieren worden aangesloten en een eventuele alarmering op veel manieren worden doorgegeven. De laatste jaren valt het inbraakcijfer in de regio behoorlijk hoger uit dan gewenst. Daar kun je jezelf goed tegen wapenen.''

Het leveren van kwalitatief hoogstaand maatwerk is het eerste visitekaartje van Koppelaar Beveiliging. Netjes werken is voor de Culemborgse beveiligingsorganisatie een pré. De monteurs leggen het liefst zoveel mogelijk het systeem uit het zicht aan. Een magneetcontact dat in een deurkozijn is aangebracht, maar niet te traceren valt, bekabeling dat niet door een kabelgootje loopt, maar subtiel weggewerkt is en ga zo maar door. Vanzelfsprekend werkt men ook met draadloze systemen, maar dan wel van goede kwaliteit.

NOVITEITEN De combi van alarmering op mobiele telefoon en meldkamer op de achtergrond wordt steeds vaker gebruikt. De computer, tablet en mobiele telefoon zijn niet meer weg te denken en de te gebruiken technieken worden steeds geavanceerder.

Het Culemborgse beveiligingsbedrijf is gespecialiseerd in het aanleggen en onderhouden van kwalitatief hoogwaardige inbraakbeveiligingssystemen, brandmeldsystemen, ontruimingsinstallaties, toegangscontrole, camerasystemen, bouwkundige beveiliging, intercomsystemen, telefonie en datanetwerken. Er is een onderhoudsmonteur in dienst om desgewenst een installatie up to date te houden en noviteiten te integreren.

Jonathan: ,, Als ik terug kijk hebben we toch heel wat werk verzet en is de techniek de afgelopen vijf jaar sterk veranderd. Maar ik kijk ook graag vooruit, want iedere keer worden we opnieuw uitgedaagd. Ons hele team heeft vijf jaar hard gewerkt om de onderneming te laten zijn wat hij is. Ik heb de groei en de nominatie dan ook echt mede aan de mensen om mij heen te danken.''

Koppelaar Beveiliging

Parallelweg-West 21, 4104 AX Culemborg.

Telefoon 0345-701093 of www.koppelaarbeveiliging.nl.