Noviteiten volgen elkaar op bij New Eden Skincare

CULEMBORG New Eden Skincare is een vooruitstrevende salon die de nieuwste technieken altijd als een van de eersten in huis haalt. Op dit moment is het de anti-aging methode Bio-Skin Light. Eigenaar Ingrid Sielhorst investeert zeer regelmatig in de nieuwste apparatuur om haar cliënten naar de laatste inzichten te behandelen. Vooral de combinatie met het Zwitserse kwaliteitsmerk la Colline levert goede resultaten op.

New Eden Skincare, het domein van Ingrid Sielhorst oogt zacht, warm en toegankelijk. Ze vertelt enthousiast over de structurele huidverbetering die ze met de Bio-Skin Light methode bereikt. Met de Photonlaser wordt de cel-energie heropgeladen, wat zorgt voor een proces van heropbouw van de huid. Deze laser bereikt alle lagen van de huid, het bindweefsel plus de gezichtsspieren. De huid wordt voorzien van extra zuurstof en alle benodigde voeding en bouwstoffen. Na behandeling ziet hij er dan ook direct jaren jonger uit. De behandelingen met de Photonlaser zijn absoluut pijnloos en uiterst ontspannend.

Naast de Photonlaser maakt ook de Collageenbooster gebruik van de kracht van het natuurlijke licht. Ingrid: ,,Verbetering van de huid begint bij meer energie. Natuurlijk zul je bij een vijftigjarige niet meer de huid van een twintigjarige krijgen, maar we kunnen de huidveroudering wel enorm afremmen en de huid gezond en stralend krijgen. Het resulteert in lifting van de huid en kaaklijn en een versnelde toename van collageen, met als resultaat een verstevigde huid. Minder lijntjes en rimpels, verbetering van donkere kringen en wallen, verhoogde energie in de huidcellen, vertraging van huidveroudering, versnelde heling van littekenweefsel bij bijvoorbeeld een ooglidcorrectie.

Om een optimaal effect te creëren heeft Ingrid zich gespecialiseerd in een aantal specifieke massagetechnieken. Diepwerkende bindweefselmassage, het werken met collageenvliezen en andere ontwikkelingen die de doorbloeding en het verstevigen van de huid optimaal stimuleren.

Ingrid: ,,Daarnaast biedt New Eden Skincare een complete nieuwe lijn voedingssupplementen, ofwel Beauty Supps. In het verlengde daarvan volg ik op dit moment de opleiding tot orthomoleculair huidspecialist. Ik verzorg naast de methodes aan de buitenkant ook voedingsadviezen om de huid van binnenuit de huid weer op te bouwen en het proces van huidveroudering tegen te gaan. Orthomoleculair wil zeggen dat de werkstoffen in de supplementen zo klein zijn, dat ze ook daadwerkelijk door het lichaam openomen worden. Gekoppeld aan deze Beauty Supps bestaat er een online voedingsdagboek zo kan de klant bijhouden wat er dagelijks gegeten wordt en waar eventuele tekorten bestaan in vitaminen en of mineralen.

New Eden Skincare, Instituut voor huidverbetering heeft een speciale Kerstkuur samengesteld met de photonlaser en de collageenbooster om te ervaren wat deze nieuwste technieken voor jouw huid kunnen betekenen. Wie deze Kerst wilt stralen maakt gebruik van de aantrekkelijke aanbieding bij New Eden Skincare.

a[New Eden Skincare, Instituut voor huidverbetering, Van Karnebeeklaan 29, Culemborg. Telefoon 0345-533770 of www.neweden.nl