• Slagers De Bruin in actie

    Slager De Bruin

Online Slager de Bruin

CULEMBORG ,,Hoewel ik het helemaal eens ben met het gemak van online boodschappen doen, vind ik het lastig om te zien dat men het -vaak niet al te beste- kwaliteit vlees van de supermarkt maar voor lief neemt bij de bestelling. En dat zou niet zo moeten zijn. Daarom hebben wij nu onze eigen online webwinkel geopend". Met die woorden startte slager Rien de Bruin zijn nieuwe thuisbezorgservice.

Samen met zijn broer runt ieder meer dan 30 jaar een slagerij in Culemborg en Beusichem. Hij vervolgt zijn toelichting: ,,Het gaat altijd als eerste om onze producten. De beste kwaliteit uit de regio. Ons vlees komt van de boerderij van de familie Van de Koppel. Wij selecteren persoonlijk de dieren en begeleiden het traject van boerderij naar onze winkel. We weten dat dit vlees met een gerust hart bereid en geserveerd kan worden. Maar we blijven ook altijd denken aan wat onze klanten willen. Goede kwaliteit en gemak is steeds populairder. Daarom zijn we druk bezig om nieuwe maaltijden te ontwikkelen. Innovatie met maaltijden en producten staat hoog op onze lijst."

Op de site kan men online producten bestellen die tussen 17.30-18.30 uur gekoeld geleverd, vers afgesneden en door een van de slagers gebracht. De klant ervaart zo nog steeds de persoonlijke service zoals deze ook in de winkel wordt verleent.

Voor meer informatie: www.slagerijdebruinthuis.nl.