• Edel-Smidse Hackebuijs

Open atelierdagen bij edel – Smidse Hackebuijs

CULEMBORG De jaarlijkse open atelierdagen bij Edel-Smidse Hackebuijs staat dit jaar in het teken van het feit dat Truus 40 jaar in 'het vak' zit. Haar handgemaakte, unieke minisculpturen zijn te vinden in vele landen en continenten. In haar werk is het onderscheid tussen beeldhouwen en sieraden maken wel heel klein geworden of liever gezegd het loop feilloos in elkaar over. Al haar werk is te bewonderen tijdens haar open atelierdagen en viering van het 40 jaar werkzaam zijn als zelfstandig edelsmid.

Om deze mijlpaal te vieren heeft Truus Buijs 40 minisculpturen gemaakt, voor ieder jaar één. Iedere dag zijn daarvan 10 werkstukken waar de kijkers blindelings dubbel voordeel mee kunt behalen; als eerste de aankoop van een prachtig sieraad of minisculptuur en ten tweede; de klant kiest welke verrassing zij willen.

De open atelierdagen zijn op 22, 23, 24, 25 maart van 11.00 – 17.00 uur bij Edel-Smidse Hackebuijs, Appelboom 12, 4101 VG Culemborg, 0345-517436, truusbuijs@hackebuijs.nl, www.hackebuijs.nl