Opening afdeling antiquarische boeken en boekenweek

CULEMBORG Onlangs is de plaatselijke boekhandel Tomey, op de Markt in Culemborg, uitgebreid met een afdeling antiquarische boeken. Voor deze mooie collectie met prachtige boeken en klassieke muziekcd's heeft Gerard

Tomey de samenwerking gezocht met kAdeboeken, een specialist op dit gebied uit Amersfoort.

Zaterdag 25 maart, de eerste zaterdag van de boekenweek wordt de afdeling officieel geopend. Er is de hele dag iemand van kAdeboeken aanwezig voor taxatie, inkoop en advies. Bij elke aankoop uit deze collectie ontvangt de klant een geschenk. Daarnaast, vanaf die dag, het boekenweekgeschenk bij aankoop van Nederlandse boeken vanaf € 12,50.

Zaterdagavond 25 maart is Boekhandel Tomey met een boekentafel aanwezig bij de voorstelling van Martin Simek waarbij deze de meestergitarist Harry Sacksioni interviewt. Martin Simek is te gast in theater de Fransche School vanaf 20.30 uur, kaarten hiervoor zijn te koop bij de kassa van het theater.

Eveneens op zaterdagavond 25 maart is journalist en auteur Bert Wagendorp te gast in de bibliotheek in Culemborg. Bert wordt geïnterviewd door Kees van der Zwaard. Boekhandel Tomey is ook hier met een boekentafel aanwezig. Toegangskaarten te koop bij de bibliotheek.

Op donderdag 30 maart is Adriaan van Dis te gast in de bibliotheek, kaarten hiervoor zijn bij aldaar verkrijgbaar, uiteraard zal de boekhandel zorgen voor boeken waarin Adriaan van Dis met plezier zijn handtekening zal zetten.