Oproep kandidaten beste ondernemer Culemborg

CULEMBORG De ondernemersverenigingen KCB en VOC hebben de handen in één geslagen om een vervolg te geven aan de verkiezing "Beste Ondernemer gemeente Culemborg 2015." De avond wordt maandag 15 juni gehouden en wordt ondersteund door Network Business Events die al zeven jaar succesvol het Business Event in West Betuwe organiseert.

Afgelopen jaar streden Merkx Brillen, Bouman Online Juwelier en Mart Art om de award in de categorie MKB en Detailhandel. In de categorie Industrie en Dienstverlening maakte Autobedrijf Gecu BV, ETC Expo en IMT kans op de award. Bouman Online Juwelier en IMT kwamen deze avond als winnaars uit de bus. Deze prachtige bedrijven streden mee om de regionale prijs op het Business Event West Betuwe, waar Bouman Online Juwelier de regionale award in ontvangst mocht nemen in de categorie MKB en Detailhandel.

Bedrijven en/of ondernemers die een opvallend, positief en maatschappelijk beleid voeren en betrokken zijn in de gemeente Culemborg kunnen door iedereen worden voorgedragen als kandidaat in twee categorieën: Industrie en Dienstverlening en MKB en Detailhandel. Kandidaten kunnen worden voorgedragen tot vrijdag 1 mei.

Voordrachten kunnen worden ingediend via de website van de organisatie www.businesseventwestbetuwe.nl via de link 'kandidaten voordragen'.

Voor algemene informatie kunnen belangstellenden ook contact opnemen met de organisatie Network Business Events via: 0318-658740 of per e-mail: info@nbe.nu.

Onderschrift foto: De trotse kandidaten tijdens de voorverkiezing in de gemeente Culemborg!