• Ad Vereijken www.fotoid.nl

The Party- & Eventarchitect wint opnieuw SITE Crystal Award

CULEMBORG Het Nederlandse bureau 'de Party- & Eventarchitect' met vestigingen in Culemborg en Zutphen, heeft op 13 januari in Rome voor de tweede keer de prestigieuze Crystal award ontvangen tijdens de SITE + MPI Global Forum in Italië. Het komt niet vaak voor dat een bureau deze prijs twee keer ontvangt. Deze jaarlijkse internationale prijs wordt uitgereikt aan de top van de evenementenbureaus wereldwijd die uitblinken in het ontwerpen van de meest unieke, memorabele evenementen.

Een 12-koppige jury, bestaande uit onafhankelijke internationale leden van de branchevereniging en vertegenwoordigers uit het onderwijs, beoordeelden alle ingezonden cases op rendement, creativiteit, investeringen en logistiek.

Tijdens de officiële ceremonie in Rome werd de award uitgereikt aan de Party- & Eventarchitect:

,,Dit programma is een goed voorbeeld van hoe incentives echt werken. De investering van de klant in incentives wordt duidelijk weerspiegeld in loyaliteit en gedragsverandering van medewerkers, wat kan leiden tot langdurige relaties. Op deze manier kan de investering worden terugverdiend, waardoor er een win-winsituatie ontstaat.

Het winnen van de Crystal Award is een goed voorbeeld van hoe The Party- & Eventarchitect investeert in het creëren van succesvolle incentiveprogramma's voor onze klanten. Het laat ons zien dat we op de goede weg zijn "

,,De Crystal Award is de meest prestigieuze vorm van erkenning in de wereldwijde incentive-reisindustrie", zei SITE-voorzitter Annamaria Ruffini, CIS, CMP, president & CEO, Events In & Out S.R.L. ,,De prijs erkent niet alleen de uitstekende organisaties die hen winnen, maar toont ook de innovatieve manieren waarop bedrijven buitengewone motiverende ervaringen kunnen creëren om het menselijk potentieel te maximaliseren en tastbare bedrijfsresultaten te behalen voor hun bedrijven."

De Party- & Eventarchitect heeft deze award gewonnen met een case (incentive) waarbij Athene bezocht werd met bijna 1000 gasten vanuit Nederland, België Polen en Duitsland.

Namens de Party- & Eventarchitect Noël Bos: ,,Het is een grote eer om deze prijs voor de tweede keer te ontvangen. Het is een bekroning op ons werk van de afgelopen jaren en het geeft ons de motivatie om nog meer mooie projecten te organiseren. "

www.eventarchitect.com