PLUS belangrijke partner Nationaal Schoolontbijt

CULEMBORG PLUS is tijdens de vijftiende editie van het Nationaal Schoolontbijt de grootste verspreider van de gezonde ontbijtpakketjes. Ruim 8.500 pakketten met daarin 221.000 ontbijtjes worden via 250 PLUS winkels verdeeld. Ook PLUS Giel Smits neemt van 6 tot en met 10 november deel aan het Nationaal Schoolontbijt. Goed ontbijten, ook daar houdt PLUS van. Ontbijten is belangrijk én gezond. Zeker voor schoolkinderen is een goed ontbijt de beste start van de dag.

PLUS zet zich daarom in voor verantwoord ontbijten en helpt kinderen om op dit gebied bewuste keuzes te maken. Om het belang van een goed ontbijt te promoten, steunt PLUS, als Meest Verantwoorde Supermarkt van Nederland, het Nationaal Schoolontbijt.

Giel Smits, eigenaar van gelijknamige PLUS: ,,In totaal ontbijten meer dan een half miljoen kinderen met elkaar op school tijdens het Nationaal Schoolontbijt. Het is niet alleen gezellig om samen te ontbijten, kinderen leren op die manier ook hoe belangrijk dit eetmoment is. Daar draag ik als ondernemer graag mijn steentje aan bij." Diverse schollen in de omgeving van Culemborg worden door Plus Giel Smits voorzien van een ontbijtpakket.