• Martin Varrett

PLUS Giel Smits bijna de aller 'Beste PLUS van Nederland'

CULEMBORG PLUS Giel Smits uit Culemborg heeft de tweede plek bemachtigd in de strijd om de titel 'Beste PLUS van Nederland'. In de Werkspoorkathedraal in Utrecht vond zaterdag 13 april de bekendmaking van de 'Beste PLUS 2018-2019' plaats en bleek de bekende Plus uit Culemborg 2 honderdste tekort te komen voor een eerste plaats die nu naar Best ging. De PLUS uit Culemborg ging wel met de meeste prijzen aan de haal. De Beste Vleeswaren-afdeling van Nederland, De Beste kassa-afdeling van Nederland en de beste Kruidenierswaren-afdeling van Nederland. Bovendien behaalde de AGF-afdeling een fraaie 4e plaats en vlees een 8ste plaats.

PLUS ondernemer Giel Smits in een eerste reactie: ,,Dit is een fantastische beloning voor alle energie die ons team er week in week uit in steekt "

Volgens de jury, bestaande uit vier retailprofessionals en twee consumentenjuryleden, scoort PLUS Giel Smits vooral veel punten op de geprezen afdelingen maar juist ook op lokale betrokkenheid en e-commerce. ,,PLUS Giel Smits is een bekende finalist. En dat is niet voor niets. De PLUS zoekt op allerlei manieren de kansen in de buurt. Acties, samenwerkingen, sponsoring; niets is te gek! Tevens wordt in deze PLUS e-commerce flink uitgenut. En daar wordt dan ook dankbaar gebruik van gemaakt", aldus de jury.

Bij Plus Giel Smits zijn ze toch al in een feestroes omdat vorige week ook al bekend werd dat de ondernemer Giel Smits ook al was uitgeroepen tot "Beste Supermarktondernemer van de provincie Gelderland" in de ZOZ (zelfstandig Ondernemer Onderscheidt zich) award verkiezing. Bovendien eindigde zijn ander winkel in De Meern in de Plus finale op een prachtige 5e plaats.

Plus Giel Smits gaat het feest uitgebreid met zijn consumenten vieren. Dat zal echter nog even moeten wachten vanwege de vele activiteiten die al lopen en gepland zijn. Behalve dat de consumenten nu sparen voor Fabeltjeskrant-poppen en volgende week starten met sparen voor enorme korting op Tupperware, spaart men nu ook voor een gratis boodschappenpakket twv 68,-. Prachtige activiteiten zeker nu Em Te tijdelijk sluit en de consument even moet kiezen waar ze hun wekelijkse boodschappen moet doen.