PLUS Giel Smits geeft elke week een barbecue weg

CULEMBORG Elke week geeft PLUS Giel Smits een Weber barbecue ter waarde van 109,95 euro weg. Sinds zondag 10 mei kunnen klanten zes weken lang sparen en kans maken op één van de barbecues.

PLUS Giel Smits heeft een uitgebreid barbecueassortiment in zijn totaal vernieuwde supermarkt, waardoor de klant altijd alles kan vinden voor een geslaagde barbecue. 10 mei trapte PLUS het barbecueseizoen officieel af met een landelijke barbecueweek. In deze week is er een speciaal barbecuethema in de folder en start de winactie met de Weber barbecue.

Op diverse barbecueproducten zijn speciale BBQpunten geplakt. Na aankoop van het barbecueproduct haalt de klant de sticker van de verpakking en plakt deze op een speciale deelnamekaart. Bij twee stickers is de deelnamekaart al vol en levert de klant de ingevulde kaart in. PLUS-ondernemer Giel Smits: ,,Iedere week wint één van onze deelnemende klanten een Weber barbecue. Deze winnaars zullen we in de winkel zichtbaar maken door de namen op een speciale 'Weber BBQ winnaars' raambiljet te schrijven. Natuurlijk hopen we dat heel Culemborg gaat barbecueën!"

Lopen de temperaturen de komende weken opeens op tot tropische temperaturen, dan gaat het barbecuealarm bij PLUS Giel Smits. Aan het alarm is een scherpe barbecueaanbieding gekoppeld. Deze is te horen middels een radiocommercial en in de winkel terug te vinden op een speciale banier bij de vleesafdeling.