PLUS Giel Smits strijdt om titel 'Supermarkt van het Jaar 2015-2016'

CULEMBORG PLUS Giel Smits doet mee aan de verkiezing 'Supermarkt van het Jaar 2015-2016'. Dit is een landelijke competitie waarin bijna 170 supermarkten strijden om de titel 'beste supermarkt van Nederland'. Al deze supermarkten van vrijwel alle supermarktformules behoren tot de top van deze formules en daarom door hun formule aangemeld als kanshebber.

Na een interne voorselectie, is PLUS Giel Smits uitverkozen om mee te doen aan deze belangrijke wedstrijd in de supermarktbranche. De competitie is verdeeld over drie ronden waarin supermarktenmoeten voldoen aan verschillende criteria om uiteindelijk een finaleplek te bemachtigen. Ondernemer Giel Smits van de gelijknamige Plus supermarkt: ,,Het is een eer dat wij één van de 28 winkels zijn die PLUS mag vertegenwoordigen. Vorig jaar won PLUS de verkiezing; zowel de titel van 'beste supermarkt' als 'beste buurtsupermarkt' werden in de wacht gesleept. We voelen natuurlijk wel een enorme drive om deze eer hoog te houden. Daarom zorgen we ervoor dat onze winkel net als altijd elke dag top voor elkaar is. Daarnaast organiseren we allerlei lokale activiteiten om ons te onderscheiden van de andere deelnemers. Wij gaan er voor!"

De winkels worden tijdens de verkiezingsperiode meerdere keren beoordeeld. Zowel consumenten, mystery shoppers als een vakjury buigen zich over de prestaties van de winkel. De race om deze titel startte op 7 september 2015 en eindigt tijdens de finaleavond op 19 maart 2016.