PLUS Giel Smits zet populaire boodschappenpakket-spaaractie weer in

CULEMBORG Vanaf nu sparen de klanten bij PLUS Giel Smits weer voor een gratis boodschappenpakket van 50 euro. PLUS verwacht dat de spaaractie net zo'n succes zal worden als de voorgaande boodschappenpakket-acties. Uit evaluatie van het Mijn PLUSpanel blijkt namelijk dat ruim negen op de tien klanten meespaarden voor een boodschappenpakket en dat zij zó enthousiast waren, dat ze ook nu weer mee zullen deelnemen.

Van zondag 22 oktober tot en met zaterdag 27 januari 2018 ontvangen klanten van PLUS Giel Smits bij elke 10 euro aan boodschappen en bij speciale actieproducten een gratis spaarzegel. Met 75 zegels is de spaarkaart vol en kan deze vervolgens direct aan de kassa verzilverd worden voor een gratis boodschappenpakket. In het pakket zitten 21 producten van verschillende A-merken en het PLUS Huismerk met een totale waarde van 50 euro.

DIGITAAL SPAREN Bij PLUS Giel Smits kan de klant naast regulier sparen nu ook digitaal sparen voor het boodschappenpakket. Met de PLUS app heeft iedereen altijd en overal inzicht in het aantal gespaarde zegels. Een ander voordeel: wie via de PLUS app spaart, ontvangt tien extra boodschappenpakket-zegels. Door digitaal sparen aan te bieden, maakt de PLUS sparen voor klanten nog makkelijker en dit past in de route om de Beste Supermarkt van Nederland te worden.

Sparen via de PLUS app werkt heel eenvoudig. Samen met een aantal gezins- of familieleden kan er gespaard worden op één account. Bij de kassa pakt de klant zijn smartphone erbij en scant zelf de persoonlijke QR-code. Op die manier telt de app automatisch het aantal punten bij je tegoed op. Volle spaarkaarten kun je via de PLUS app bij de kassa verzilveren voor het boodschappenpakket.