Prijs gewonnen met campagne voor inleveren lege batterijen

CULEMBORG Mevrouw Dde Jong uit Culemborg viel in de prijzen door mee te doen aan de landelijke campagne "Lege batterijen? Lever ze in en WIN!" van Stibat. Met haar deelname bewijst de inwoonster uit Culemborg zichzelf en het milieu een uitstekende dienst.

Door lege batterijen in te leveren, maakt men elke maand kans op mooie prijzen. De prijzen die verloot worden zijn honderd Pluim cadeaubonnen van 25,-, euro twee reischeques van 500,- euro en een reischeque ter waarde van 1000,- euro. Meedoen kan door tien lege batterijen in een zakje samen met naam, adres, e-mailadres en telefoonnummer, te doen en deze inleveren bij een van de ruim 24.000 inleverpunten van Stibat. Deze zijn te vinden bij onder andere supermarkten, bouwmarkten en drogisterijen. Elke maand is er een trekking uit de door Stibat opgehaalde zakjes met batterijen. Kijk voor meer informatie over de actie én de bekendmaking van de prijswinnaars op www.legebatterijen.nl.

Stibat zamelt zo veel mogelijk batterijen in voor recycling. Lege batterijen krijgen een nieuw leven, bijvoorbeeld als kaasschaaf, zaklamp of fiets. Bovendien komen stoffen die schadelijk kunnen zijn voor het milieu, niet in de bodem terecht.