• Brenda Derksen

Rusty Nail: Van Kattenstraat naar Prijssestraat

Advertorial

CULEMBORG De auto vlakbij of desgewenst pal voor de deur, een grotere salon en uitbreiding met Spray Tanning. Rusty Nail is verhuisd en laat het iedereen weten. Door de jaren heen heeft eigenaar Brenda Derksen een vaste klantenkring opgebouwd en ze weet dat ze haar ook weer op de Prijssestraat zullen vinden.

Brenda blikt rond. Ze heeft net de officiële opening achter de rug, een geslaagd feestje, en is helemaal klaar om te starten vanaf haar nieuwe stoel.

Ze heeft er zin in, maar is nog steeds druk doende om haar nagelsalon zo aantrekkelijk mogelijk te presenteren.

Het topmerk Alessandro draagt daar ongetwijfeld een steentje aan bij.  

Naast haar nagelstudio is Brenda regelmatig op presentaties en beurzen te vinden om het cosmeticamerk te promoten. Alessandro staat in het buitenland goed bekend en is nu bezig om Nederland te veroveren. 

Een aantal van haar collegae uit onder andere Westervoort en Dordrecht waren dan ook bij de officiële opening aanwezig om haar nieuwe salon te bewonderen.

NIEUWE KLEUREN

Brenda: ,,Wat ik momenteel zie is dat de winter helemaal in het teken staat van de nieuwe kleuren donkergroen, donkerblauw en zwart/grijs. Natuurlijk blijven taupe en rood populair, maar dat is al jaren zo. Nu de winter voor de deur staat, kan een extra serum helpen. 

Ik raad mijn klanten ook regelmatig aan om eens per vijf weken langs te komen voor een goede behandeling tijdens de wintermaanden.

Wie handen heeft die van nature nog mooi zijn, kan volstaan met eens in de acht weken. En natuurlijk zijn fraai gelakte nagels al dan niet met een feestje altijd leuk. Nieuw is de striplak op UV basis die tien dagen mooi blijft en waarvan de nagellak na tien dagen vanzelf loslaat. Als  de handen ook goed verzorgd zijn, voel je jezelf ook beter.

Mooie nagels, je wordt er gewoon vrolijk van.''

SPRAY TANNING

Achter in de nieuwe salon is extra ruimte vrijgemaakt voor Spray Tanning, een slim alternatief voor het bruin worden in de zon. De producten van het Nederlandse merk Marc Ibane helpen om de periode van het 'mooi bruin zijn' te verlengen.

Ook nieuw is de wimperlijn van GL beauty Lashes. Een Zwitsers merk dat zorgt voor  langdurige wimperverlenging en natuurlijke wimpers. Ook is vanzelfsprekend bijbehorend make-up reinigingsmiddel voorhanden.

Brenda: ,, Inmiddels heb ik oneindig veel nagels onder handen gehad, dat blijft toch het werk wat het meest bij Rusty Nail voorkomt. Gewoon lakken of gel lakken, vijlen, polijsten, het kan allemaal.

Ook voor handverzorging, massage en allerlei andere zaken die nodig zijn. Het uitvoeren van een precisiewerkjes doe ik graag. Daarna kijk ik met plezier hoe de klant vrolijk met mooie nagels en goed verzorgde handen de deur weer uitstapt.'' 

a[Rusty Nail, Prijsestraat  51, Culemborg. Telefoon 06-43044826 of www.rusty-nail.nl.