Salon Modern opent nieuwe salon

Het team van Salon Modern Culemborg bestaat uit Mirjam, Annemieke, Mariëlle, Nancy, Arina en Megan; al jaren de vaste gezichten van deze salon. De meiden zijn dol op hun klanten en de klanten dol op het team. Annemieke vertelt: ,,We hebben allemaal onze 'eigen' klanten. Mensen maken vaak speciaal een afspraak bij één van ons. Het is hier altijd gezellig; er wordt volop gekletst en lief en leed wordt letterlijk gedeeld. De tijdelijke salon in de bouwkeet werd door ons vaak 'het kippenhok' genoemd. In onze nieuwe salon kunnen de klanten weer tot rust komen."

RELAXMASSAGE Salon Modern is gericht op het middenkader; de prijs/kwaliteit verhouding is in balans. Klanten kunnen bij de salon terecht voor knip- en kleurbehandelingen, maar ook voor haarverlening en bruidskapsels. Tijdens het wassen van het haar krijgen klanten standaard een Japanse relaxmassage. Salon Modern Culemborg werkt op afspraak, maar beschikt ook over het stoplichtsysteem waarbij klanten die geen afspraak hebben gemaakt, eenvoudig kunnen zien wanneer ze geholpen kunnen worden.

Teus Brand, eigenaar van de Salon Modern keten, zit zelf al 40 jaar in het kappersvak en is trots op zijn bedrijf: ,, Op 1 januari 1965 is het bedrijf gestart door mijn moeder met de eerste salon in Groot-Ammers. Inmiddels wordt het familiebedrijf door de vijfde generatie gerund. Mijn moeder is inmiddels 82 jaar en nog steeds elke vrijdagochtend in de salon in Groot- Ammers aan het werk. Klassiek opsteken is haar specialiteit en zo goed als zij dat kan, kan niemand anders dat!" Toen Teus 24 jaar was werd hij medefirmant en later heeft hij het bedrijf volledig overgenomen. Nu, bijna 51 jaar na de start van het bedrijf, heeft Salon Modern ruim negentig medewerkers in dienst in twintig salons in de wijde omgeving.

In 1998 is de locatie aan het Chopinplein geopend. Inmiddels is er een tweede Salon Modern in Culemborg te vinden, namelijk in de wijk Parijsch. Het aantal salons groeit jaarlijks: in 2015 zijn er maar liefst twee nieuwe locaties geopend. Naast de kapsalons heeft Salon Modern haar eigen opleidingssysteem met eigen docenten en een eigen masterclass. Twee avonden in de week vinden er trainingen plaats. Eigenaar Teus Brand is zelf ook docent en al 25 jaar examinator.

Salon Modern Culemborg is op maandag, woensdag en donderdag geopend van 9.00 uur tot 17.30 uur, dinsdag van 9.00 uur tot 20.00 uur, vrijdag van 8.00 uur tot 20.00 uur en zaterdag van 8.00 uur tot 12.30 uur. Salon Modern Culemborg is ook op Facebook te vinden: www.Facebook.com/salonmodernculemborg.

Salon Modern, Chopinplein 16 Culemborg, telefoonnummer 0345-519591

w[www.Salonmodern.nl