Salonnette breidt uit: Joke en Annette gaan samenwerken

CULEMBORG Door de dagelijkse drukte kan het er bij inschieten om tijd voor jezelf te nemen en eens heerlijk te ontspannen. Even ontspannen kan bijvoorbeeld goed bij Schoonheidssalon Salonnette, waar schoonheidsspecialistes Annette van der Horst en Joke Slikkerveer de handen ineengeslagen hebben.

Joke Slikkerveer en Annette van der Horst, 2 zeer ervaren schoonheidsspecialistes, gaan samen verder aan de Prijsseweg 23 te Culemborg. Eerder had Joke aan de Zuiderwal haar eigen 'Salon Joke'. ,,Annette en ik kennen elkaar via mijn schoonheidssalon en het idee onstond om te gaan samenwerken", aldus Joke. Annette: ,,Salonnette biedt de ruimte om dit mogelijk te maken en door de samenwerking kunnen we ook meerdere en verschillende behandelingen aanbieden."

Beiden delen ze eenzelfde passie en dat is om mensen een goed en ontspannen gevoel te geven. Salonnette richt zich daarbij op huidverbetering en ontspanning in een rustige ambiance waar je altijd kan rekenenen op een bekend gezicht.

Om de nieuwe locatie te introduceren bij de klanten van Joke en voor de kennismaking onderling, werd er afgelopen zaterdag een 'Open Salon' gehouden. ,,Iedereen was enthousiast,'' vertelt Joke, ,,Het was drukker dan we hadden verwacht. We zagen een aantal nieuwe gezichten die bijvoorbeeld via de Salonnette cadeaubon kwamen. Misschien wel van een man die niet meer wist wat hij zijn vrouw geven moest", aldus Joke lachend. ,,Dat zie je ook vaak bij de duo-behandeling die dan gegeven wordt door de dochter en dus ook cadeau is voor haar,'' zegt Annette, ,,Er kwamen zelfs klanten uit Geldermalsen, Beusichem en Houten. De klanten vonden het leuk om de salon te zien. Onder het genot van een hapje en een drankje hebben we een heel gezellige dag gehad."

Salonnette ligt op een mooie, rustige locatie waarbij je gedurende de behandeling niet gestoord wordt door de omgeving. ,,We vinden het heel belangrijk dat de klant de volledige aandacht en tijd krijgt", aldus Joke. "Van begin tot eind willen we de klant het gevoel geven dat dit de juiste plek is", zegt Annette. Joke: "We bieden een goed betaalbaar assortiment: van een klassieke behandeling tot een total wellness treatment en ook huidverbetering, bruidsmake-up, duo-behandeling etcetera"

Elke maand heeft Salonnette een actie op de website. Zo geven zij tot en met februari € 10,- korting op een hotstone massage van 1 uur. Voor deze actie en alle andere behandelingen zie www.salonnette.nl

Salonnette | Prijsseweg 23 | 4105 LE Culemborg