• Rabobank West Betuwe

Samenwerking Fokkersclub Midden Betuwe en Rabobank West Betuwe

ZOELEN Voor het organiseren van de Avondbloesemshow op 7 april zijn de Fokkersclub Midden Betuwe en Rabobank West Betuwe weer een sponsorovereenkomst aangegaan. Op 21 februari ondertekenden Kees Monhemius, voorzitter van Fokkersclub Midden Betuwe, en Rob Steenhorst, directeur Bedrijven van Rabobank West Betuwe de overeenkomst.

De Avondbloesemshow in Zoelen is een jaarlijks evenement waarbij leden van de fokkersclub met hun kalveren en koeien vriendschappelijk de strijd met elkaar aangaan. Rabobank West Betuwe is opnieuw sponsor van dit agrarische evenement voor jong en oud. ,,Als bestuur zijn wij erg blij met deze samenwerking. Het is alweer de 13e Avondbloesemshow die we organiseren en Rabobank is vanaf het begin af aan hierbij betrokken", aldus Kees Monhemius.

Voor de jeugd is er de kalvervoorbrengwedstrijd, waarbij ze gejureerd worden op wijze van presentatie van hun kalf en hoe ze hun kalf hanteren. Daarnaast worden de mooiste koeien uit de Betuwe aan de jury gepresenteerd. Als kroon van de avond wordt de "Miss Betuwe 2017" gekozen. Hierbij telt niet alleen de stem van de jury, maar ook die van de toeschouwers.

Rob Steenhorst: ,,Onze wortels liggen van oudsher in de agrarische sector en de sponsoring van de Fokkersclub is een mooie manier om iets voor de regio te kunnen betekenen. Als Rabobank vinden wij het belangrijk om samen te werken met partijen die volop in de samenleving staan en met hun initiatieven bijdragen aan de lokale gemeenschap."

Op de foto: Het bestuur van de Fokkersclub Midden Betuwe samen met Rob Steenhorst, Teus van Tuijl en Marijn Schouten van Rabobank West Betuwe.