Schoonheidssalon Moon City Spa bestaat tien jaar

CULEMBORG Moon City Spa bestaat tien jaar en viert dat zaterdag 13 oktober met de heropening van de vernieuwde salon én de uitgave van een eigen magazine: Moon Magazine. Wethouder Monica Wichgers verricht de heropening en de onthulling om 14.15 uur in de salon aan de Herenstraat 38.

Oprichter en eigenaar is Monique van Kouwen. ,,Het is geweldig om te zien hoe we in die tien jaar tijd gegroeid zijn. Als salon zijn we gestart boven een kapperszaak, en al na een paar jaar zijn we verhuisd naar deze locatie in de Herenstraat met drie behandelruimtes en een spa. Maar belangrijker: onze kennis over huidverzorging en huidverbetering is in die 10 jaar enorm verbreed. En die kennis willen we graag delen in een lekker te lezen magazine met handige schoonheidstips voor iedereen. Het magazine hebben wij laten maken door de makers van LEK Magazine."

Het tienjarig bestaan is voor Monique reden voor een feest, want succes moet je vieren, vindt ze. De salon heeft een frisse make-over gekregen, ontworpen door Gewoon Bijzonder Interieuradvies dat ook in de Herenstraat zit. Maar tussen de slingers wordt flink doorgewerkt. ,,Moon City Spa groeit door en ik zit vol plannen. Ik heb net mijn opleiding permanente make-up afgerond en we zijn GGD gecertificeerd." Ook als team blijven ze doorleren zodat zij steeds op de hoogte zijn van nieuwe behandelmethoden en inzichten. ,,Ik ben ontzettend blij dat mijn klanten open staan voor de nieuwe technieken en producten die wij aanbieden. Door de feedback die wij krijgen kunnen wij steeds effectiever werken. Zo werken wij aan een gezondere huid voor iedereen."

Moon Spa City, Herenstraat 38, Culemborg, Moon-city-spa.nl