• Marilyn Fotografie

Sfeervolle (her)opening Middelkoop Culemborg

CULEMBORG ,,Als je het hier niet kunt kopen, weet ik het ook niet meer.'' Tijdens het openingsfeest én de open dagen van Middelkoop Culemborg komt deze uitspraak meerdere malen langs. Het brede assortiment keukens, badkamers, vloeren en kasten geeft menigeen veel inspiratie om thuis verder te filosoferen over een aanstaande verbouwing of herinrichting.

Het bedrijfsterrein is voor deze gelegenheid omgebouwd tot een gezellig terras met diverse cateringspunten. Tijdens de openingsceremonie vertelden de drie generaties Middelkoop (Henk senior, Hans en Henk junior) in woord én beeld over de start van de onderneming, de groei door de jaren heen en hun ervaringen met het ondernemen en de onderneming. Ook de burgemeester van Culemborg, Gerdo van Grootheest, vertelt op een groot scherm zijn boodschap voor het familiebedrijf. Tijdens de zonovergoten dagen, komen de bezoekers in grote getale langs en tonen hun enthousiasme.

De nieuwe centrale hal, met robuuste houten draagstructuur, is overweldigend. Hiervandaan zijn alle afdelingen makkelijk bereikbaar. Het is een indrukwekkende wereld van keukens, badkamers, vloeren en kasten.