• Van Mossel VKV

Showrooms Van Mossel VKV geopend op 2e paasdag

CULEMBORG Maandag 22 april is het tweede paasdag. Een ideale dag om weer eens naar de vele mooie nieuwe auto's te komen kijken die de laatste tijd in de Van Mossel VKV showrooms zijn gearriveerd. Wie op zoek is naar een mooie occasion kan dit perfect doen op 2e paasdag. Speciaal voor deze gelegenheid zullen de showrooms bij Van Mossel VKV op 2e paasdag geopend zijn van 11:00 tot 16:00 uur.

Naast de paasacties staan ook onze Celebration Editions centraal bij Van Mossel VKV.

CELEBRATION EDITIONS Tijdens de Celebration actieweken kunt u profiteren van extra veel voordeel bij de aanschaf van een nieuwe auto dat kan oplopen tot wel € 6.500. Naast dit geweldig hoge inruilvoordeel maakt u bij Van Mossel VKV ook nog eens kans op mooie prijzen zoals bijvoorbeeld een accessoirecheque van 100 euro. Bereken de inruilwaarde van uw auto via https://www.vanmosselvkv.nl/celebration-editions/ ontvang een unieke wincode en kraak de kluis in de showroom op 2e Paasdag.

Bent u toe aan een nieuwe auto, dan is het nu het moment. Kom dus snel naar een van onze vestigingen in het Paasweekend en laat u inspireren tijdens een uitgebreide proefrit.